Sevinc mutfakta
Türk mutfagi ve Dünya mutfagindan yöresel yemekler ve kendi tariflerim
23.04.2016
Arnavut Cigeri
Saksuka
Pancar Carpaccio
Garnitürlü Enginar
Feld salatli kuru domatesli patates salatasi
Kuru patlican dolmasi
Zeytinyagli bakla
Beyin salatasi dana beyni avuca alinir nazik olarak üst zari temizlenir bol tuzlu suda haslanir yanlizca icinin kani cekilene kadar haslanir kevgirle cikartilir dilimlenir zeytinyagi ve limon suyu tekrar tuz ile bol bir sos´a yatirilir serviste biraz dag kekigi ile servis yapilir.
Beyin salatasi dana beyni avuca alinir nazik olarak üst zari temizlenir bol tuzlu suda haslanir yanlizca icinin kani cekilene kadar haslanir kevgirle cikartilir dilimlenir zeytinyagi ve limon suyu tekrar tuz ile bol bir sos´a yatirilir serviste biraz dag kekigi ile servis yapilir.
Daha Yeni Kayıtlar
Önceki Kayıtlar
Ana Sayfa
Kaydol:
Kayıtlar (Atom)