27.03.2016

Charentais kavun kabugu receli

Benim en sevdigim Recellerimdendir ♥ Yapimi basit tadi cok güzel ister tatli ister recel olarak yenir...Krece yatirilmis gibi oldu rengi biraz kendinden biarzda kus burnu cayinda kaynarken 1 poset cayi daldirip cikarttim bir kac defa.Kacunu kestikten sonra icini yedik dis kabugunuda kabuklarini soyup lokmalar halinde dogradim bir miktar yani yakalasik kabuk kadar sekeri ekledim bir miktar suyla kaynattim hemen erimiyor kavun kabuklari agir isida pisme gerceklesti.Dedigim gibi 1 poset kusburnu cayini batirip cikarttim.Icine hic bir sey koymadim tavsiye etmemde cünkü o müthis kavun kokusu kacar... Dondurmanin yaninda´da cok nefis oluyor...Tavsiye edecegim Recellerimden biridir...










Hiç yorum yok:

Yorum Gönder