4.10.2016

Krem Santili kurabiye

Şantili kurabiye 
1 paket krem şanti toz olandan
Ufak boy su bardagı sıvı yağ
1kaşık yogurt 
Alabildiği kadar un yaklasık 400 ,500 gr kadar alıyor 
Üstü için bol pudra şekeri
Tüm malzemeler bir arada yoğrulur tam yapışan bir hamur olmamalı mutlaka çatlak olmalı.
Ben bu formu verdim aslında çok köfte gibi sıkıyorum.
Birde çok sagde kahvaltı çatalı ile şekil verdim 😄kurabiyelere ayıp olmasın çok sagde kaldık demesinler diye😄😄😄bu kadar kısık ayarda 150 , 160 derecede agır piştı bu rengi alınca çıkardım soğuduktan sonra bol şekerlendim .
Çok lezzetli ama çok tehlikeli 2taneden fazla yemeyin 😄eliniz istem dışı gider tabağa dikkat etmekte fayda vardır
Afiyet olsun




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder