28.01.2016

Kabak Papucaki

Kabak papucaki bu sefer tavada tencerede yaptim 2 kabagi yikadim ortadan kestim 
icini oydum bir derin teflon kapakli tavada üstünü gececek kadar su ile hasladim .Ayrica icide kenara koydum oda biraz haslansin diye az tuzla yumusayana kadar pisirdim icini kabak ici maydonoz dereotu ezine peynir ve 1 yumurtayi cirpip doldurdum tekrar cok az su ,suya tuz ve zeytinyagiyla peynirler yumusayana kadar pisirdim ister istemez yumurta ve peynir suya karisiyor .Kabaklari servis tabagin alinca tavadaki harci suyu cekene kadar ve birazda pul biber ekerek pisirdim ve esit olarak kabaklarin üstüne koydum asil lezzet burada, denemenizi tavsiye ederim





hem pratik hem cok lezzetli mezede oluyor yemekte size kalmis.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder