Ayni mantikla yaptim yanlizca fasulyeleri sokladim kaynar suyla Tarif 2013 e aittir
sasirtti.Ruslarin
tursulari meshurdur seyrettigim tüm videolarda kaynamis su kullaniyorlar hatta bizim .yogurt yaptigimiz gibi battaniyeye sariyorlar.Aklima yazmistim denedim hemde badem salatalikla sonuc harika oldu salatalik tarladan koptugu halindende daha citir citir oldu tavsiyemdir denerseniz memmnun kalirsiniz.Ben kelek ,lahana badem salatalik,biber,domates,ha
sogudugunda kendini toparliyor ve sertlesiyor defne yapragi ve tane karabiber hazirladim ama son anda vaz gectim Alman tursusu gibi olmasini istemedim...Ayrica bu tarif gecen sene yazildi ben simdi birkere sicak su koyup kapiyorum agzini.Birde cam kavanoz olmasi tabi cok iyi ama ,icimiz disimiz pilastik sanirim Sanirim fermantasyon olmus tursu suyu tüm zarari yok ediyordur Türkiyede imkanlar daha fazla kavanoz edinmek icin...
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder