Ben denemedik az yaptım her yerim recel dolu
Karpuzun kabuklarını ince kestim Jülyen doğmadım 1 bardak seker ve 1 bardak suyu önden kaynattım diğer yerdede 1 poşet kus burnu cayı yarım cay bardağında demlendirmistim onunda içine koydum şerbetin 1 karanfil 1 damla zeytin yagi 1cimdik limon tuzu attım bu şerbete karpuz kabuklarını attım kaynamaya çıkınca Altını kıstım bu arada ağacımızdan bir mandalinayıda ortadan kesip attım aroması için kıvamı gelince Altını kapadım reçelden cok ikramlık oldular oldular...
Karpuzun kabuklarını ince kestim Jülyen doğmadım 1 bardak seker ve 1 bardak suyu önden kaynattım diğer yerdede 1 poşet kus burnu cayı yarım cay bardağında demlendirmistim onunda içine koydum şerbetin 1 karanfil 1 damla zeytin yagi 1cimdik limon tuzu attım bu şerbete karpuz kabuklarını attım kaynamaya çıkınca Altını kıstım bu arada ağacımızdan bir mandalinayıda ortadan kesip attım aroması için kıvamı gelince Altını kapadım reçelden cok ikramlık oldular oldular...
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder