Sevinc mutfakta
Türk mutfagi ve Dünya mutfagindan yöresel yemekler ve kendi tariflerim
13.04.2016
Morina baligi ve Avokado püresi anlasildigi gibi biz Morina baligin cok severiz tadi biraz kalkana benzeyen bir baliktir.
Sevinc mutfakta Sevinc Demirbilek
Sayfayı Beğendin
·
22 Mart 2013
·
Morina baligi avokado püresi esliginde♥ tuzlanarak unlanan balik filetolari,kizgin yada unlanarak kizartilir yanina ezilerek püre haline gelen avokado ya cekme karabiber ve limon suyu eklenir püre haline getirilip birlikte servis yapilir.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Sonraki Kayıt
Önceki Kayıt
Ana Sayfa
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder