29.02.2016

Ahtapot salatasi

Ahtapotu yaklasik kiloya yakin olani aliyorum daha iyi pisiyor ve yetiyor bas kismini kesip yikiyorum icden disa bastirarak ortasindanki göz kismini bastirarak cikarip yikiyorum. Üstünü gecicek kadar su tuz ve yarim cay bardagi sirke koyup düdüklüde 35 dakika hasliyorum hatta kaynamaya cikinca kisik isida pisiyor pistikten sonra cikartiyorum rengi koyulasir sakin muslugun altina tutmayin bir tabaga alin beyaz yerlerinde yag dokusu vardir isterseniz biyakla siyira bilirsiniz ben ince kiydim yaklasik 1 acuc kadar dolma yesil zeytin dogradim sizma zeytinyagi ,cok az limon suyu cok az olsun tuz ve taze yaprak nane ilave ettim ekmek banarak yendi arada taze nanenin rayih
asi cok yakisti tavsiye ederim.Afiyet olsun...


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder