Bes dakkika sonra kaynamaya cikti bir kac dakika sonra firini kapadim kendi sicakligi ile suyunu cektii cok az kaldi tam istedigim gibi olmustu. |
Bes dakkika sonra kaynamaya cikti bir kac dakika sonra firini kapadim kendi sicakligi ile suyunu cektii cok az kaldi tam istedigim gibi olmustu. |
Teşekkürler, ellerinize sağlık Sevinç Hanım. Sanırım bu pişirme yöntemi ilk sizin fikriniz olsa gerek. Yalnız bu pişirme yönteminde ilave edilecek suyun çok iyi ayarlanması gerekiyor. Az su konulursa mantımız biraz sert olacaktır. Gerçi çoğu insan mantıyı sulu seviyor ama bizim aile tereyağlı biber sos ve sarmısaklı yoğurt haricinde mantıda pek su olsun istemiyor. Bizlerde bir deneyelim efendim.
YanıtlaSilEvet suyu iyi ayarlamak lazim alternatif olur cok tesekkür ederim
YanıtlaSil