17.04.2016

Visne receli

Ben bu visnenin cekirdegini cikartmadim. En iyi visne receli cekirdekli olandir... -

cikararakta yaparim, iki selikdede yaparim.Yerken uyarmak yeterli :) 1 kilo visneye 1kilo seker konur yaklasik yarim gün bekler biraz sulanip aromasini vermesi icin kaynamaya alinir gene büyük bir tencerede yüksek isida dört de üc lük bir bölümü pisirilir sonra porselen büyük bir canaga konur ben öyle yapiyorum pilastik kaba koymayin yada celik yada emaye tepsiyede döke bilirsiniz.Üstüne bu is icin olan semsiye acilir ve günese konur ara ara karistirilir 2.3 gün yeter gün batiminda iceri alinir disarda birakmayin .Ayrica genis bir tepsiye su koyun recel kabini icine oturtup öyle günese koyun.karincalardan bu sekilde kurtulmus olursunuz.Günes gören receller asla bozulmaz ve sekerlenmez tavsiyemdir...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder